Ett medlemskap i nätverket Livsmedel i fokus ger dig tillgång till en mötesplats för kollegor i hela livsmedelsbranschen och hjälper dig att hålla koll på branschnyheter. Dessutom har du möjlighet att gå på utbildningar, temaseminarier och studiebesök till mycket rabatterade priser.

Tidningen

Tidningen

  • Reportage från branschen, 5 ggr per år
  • Nyhetsbrev med det allra senaste från branschen, två gånger i veckan
Läs senaste numret

Livsmedelsdagarna

Livsmedelsdagarna

  • Nätverkets största samlingsträff
  • Tre dagar med högaktuella ämnen och frågeställningar
  • Nätverkande, kunskapshöjande i fantastisk miljö
Livsmedelsdagarna

Temaseminarier

Temaseminarier

Branschens hetaste ämnen och största utmaningar på nätverkets temaseminarier!

Kommande seminarier

Mentorskap

Mentorskap

Möjlighet att få coaching av någon annan i nätverket, i en mentor och adept relation.

Om mentorprogrammet

Utbildning

Utbildning

Skräddarsydd produktutvecklarutbildning för livsmedelsbranschen.

Kommande utbildningar

Studiebesök

Studiebesök

Nätverket kikar in på en arbetsplats i vår egen eller annan bransch.

Kommande studiebesök
Gå med i nätverket
Tidningen

Livsmedel i fokus Nr 2 2022

Livsmedel i fokus är tidningen som håller dig uppdaterad med nyheter från branschen. Tidningen ägs, drivs och produceras av nätverket Livsmedel i fokus.

Läs tidningen online

Du behöver logga in med dina medlemsuppgifter
eller bli medlem för att läsa tidningen.

Nyheter

Svenskt Butikskött breddar med vegetariskt: ”Framtiden handlar om både och”

Svenskt Butikskött och Gotlands Slagteri går samman och bildar det nya livsmedelsbolaget Protos. Och breddar utbudet med växtbaserade livsmedel under varumärket Smak av Svea.

Kommande event