Huvudsponsorer Livsmedelsdagarna 2020

Huvudsponsorer till Digitala Livsmedelsdagarna 2020 är Eurofins, Fazer och Nordion Energi. Vi riktar ett stort tack till dem för att de gör det möjligt för oss att arrangera programmet den 10 september.
Om ditt företag också vill bli sponsor så är det bara att kontakta Ewa Wiklund, tel 070-6067045 eller ewa@livsmedel.se för att få veta mer om vilka fördelar som det innebär för er.

Eurofins Food & Feed Testing Sweden AB
är en av landets ledande aktörer inom analytiska laboratorietjänster riktade till alla förädlingsled inom livsmedelsindustrin. Internationellt är Eurofins världsledande, med över 45 000 anställda i mer än 800 laboratorier i 47 länder. Eurofins Food & Feed har två verksamhetsområden: Livsmedel samt Mejeri & Mjölk.
Vårt erbjudande inom Livsmedel innefattar Livsmedelssäkerhet, Livsmedelskvalitet och Redlighet. Eurofins utvecklar aktivt nya metoder, analyser och tjänster så att primärproducenter, livsmedelsproducenter och dagligvaruhandel kan leva upp till kunders, konsumenters och myndigheters krav på säkerhet, kvalitet, spårbarhet och trovärdighet. Vårt arbete bidrar till att upprätthålla och stärka förtroendet för både livsmedelsföretagen och deras varumärken.
Inom Mejeri & Mjölk har Eurofins byggt upp en unik kompetens genom nära samarbete med flera av Europas ledande mejerier. Med kunskap och erfarenhet inom såväl det mikrobiologiska som det kemiska området, utför vi ackrediterade analyser för leverantörsmjölk, kokontroll och mejeriföretagens förenklade vattenanalyser.
Våra laboratorier och de allra flesta av våra analyser är ackrediterade av Swedac.

Fazer-koncernen
Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder.
1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. I sin strävan för perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser.
Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Välkända varumärken inom koncernen i Sverige är Karl Fazer, Tutti Frutti, Gateau, Skogaholm, Fazers bröd samt Froosh and Frebaco.
Fazer-koncernens omsättning 2019 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 9 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Samhället befinner sig i en stor förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern och vi har bildats för att vara med och driva energiomställningen mot 100% grön energi. Livsmedelsindustrin har en viktig roll i detta och vi har i många år jobbat tillsammans med företag som väljer grön gas som energikälla i drift och produktion på olika sätt. Med hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning vill vi göra förnybar energi tillgänglig för er när ni behöver det. Vi befinner oss på en spännande resa och tillsammans kan vi verka för en grön framtid.
Nordion Energi består av Weum och Swedegas och tillsammans har vi cirka 20 000 kunder inom industri, företag, energibolag, kommersiella fastigheter och privata hushåll. Med bas i Malmö har vi cirka 80 anställda.

Navigation

Livsmedelsdagarna

Livsmedelsdagarna 2020, 10 september

Info och anmälan
Livsmedelsdagarna tidigare år

Livsmedelsdagarna har anordnats med olika teman sedan 1960

Teman genom tiderna

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.

Bli medlem