Praktisk info inför Livsmedelsdagarna

Snart är det dags för Livsmedelsdagarna 2021 att äga rum. Här hittar du det mesta som du behöver ha koll på som deltagare. Varmt välkommen till spännande dagar i Tylösand!

Livsmedelsdagarna äger rum den 20-22 oktober 2021. I programmet hittar du alla hålltider för dagarna.

Registrering för konferensdeltagare sker i foajén på Hotel Tylösand från klockan 15.00 och fram till 19.00 onsdag 20 oktober.

Anmälan är bindande och görs här på hemsidan. Vid avbokning efter 20 augusti återbetalas inte deltagaravgiften.

Du kan självklart överlåta din plats till annan deltagare. Observera att priset kan bli ett annat beroende på om din ersättare är medlem i Livsmedel i fokus eller inte.

Deltagaravgift
  • 8 500 kr för dig som är medlem i Livsmedel i fokus
  • 8 100 kr för medföljande kollega
  • 9 900 kr för icke medlem
  • 2000 kr för studenter

I deltagaravgiften ingår seminarier och samtliga måltider. Kostnad för resa och boende ingår inte i priset utan bokas av dig själv.

Betalning

Betalning görs i förskott mot faktura.

Livsmedelsdagarna 2021 äger rum i Tylösand, Halmstad.

Registrering för konferensdeltagare sker i foajén på Hotel Tylösand från klockan 15.00 och fram till 19.00 onsdag 20 oktober.

Du bokar själv din resa till och från Livsmedelsdagarna.

Tåg

SJ från Stockholm via Göteborg till Halmstad.
Öresundståg från Kastrup till Halmstad.

Flyg

BRA Sverige från Bromma till Halmstad alt. Ängelholm. Från Ängelholm taxi* till Hotel Tylösand.
SAS från Arlanda till Ängelholm.

*Sverigetaxi 035-21 80 00 eller ladda ner deras app.

Du bokar själv ditt boende.

Hotel Tylösand

Tel: 035-305 00
E-post: info@tylosand.se
Webbplats: tylosand.se

Hotell Mårtenson

Tel: 035-17 75 75
E-post: info@hotellmartenson.se
Webbplats: hotellmartenson.se
Uppge Livsmedelsdagarna för 15 % rabatt.

Tylebäck

Tel: 035-19 18 00
E-post: info@tyleback.com
Webbplats: tyleback.com
Tylebäck ligger 10 minuters gångväg från Hotel Tylösand och erbjuder även vandrarhemsboende och hotellhus.

Årets tema: Rebuild Better – för en hållbar framtid

Nu är det dags att skapa nya strukturer för en hållbar livsmedelsproduktion. Vi har levt i en omvälvande tid som också ger möjligheter att starta om och att göra vissa saker ännu bättre utifrån de stora utmaningar som finns i vår omvärld. Nu vässar vi oss för att svara på konsumenternas höga krav på livsmedel som är hållbart producerade med fokus på både planeten och människan. Seminarier och diskussioner på Livsmedelsdagarna 2021 ger kunskap om hur vi kan arbeta ännu tydligare mot en hållbar framtid.

Program

Årets alla talare och programpunkter hittar du i programmet här på hemsidan. Där finns också programmet som PDF för utskrift.

Livsmedelsdagarna

Livsmedelsdagarna 2021
20-22 oktober i Tylösand

Info och anmälan
Livsmedelsdagarna tidigare år