Livsmedel i fokus söker Verksamhetsledare

Livsmedel i fokus är Sveriges största medlemsnätverk inom livsmedel. Vi brinner för kunskap och gemenskap och vi ger medlemmarna tillgång till ett professionellt nätverk och möjlighet att vidareutveckla både sin egen yrkesroll och hela livsmedelsbranschen framåt. Hörnstenar i verksamheten är Livsmedelsdagarna och andra seminarier, tidningen Livsmedel i fokus, utbildningar, studiebesök och mentorsprogram. Vi har en engagerad styrelse och ett kansli i Stockholm. Nu söker vi dig som vill leda detta viktiga och roliga arbete framåt!

Detta innebär rollen och uppdraget
Som Verksamhetsledare för nätverket Livsmedel i fokus har du ett övergripande ansvar för att driva och utveckla föreningens olika medlemserbjudanden i samarbete med styrelsen. Utöver traditionell medlemsservice arrangeras event, seminarier, studieresor och utbildningar. Tjänsten som verksamhetsledare och kanslichef innebär också budget och resultatansvar, verksamhetsplanering, kommunikationsansvar, att organisera styrelsens arbete, kontakter med sponsorer och samarbetspartners, medlemsrekryterande insatser och ett ledningsansvar för en medarbetare på kansliet. Som verksamhetsledare har du även ansvar för att utveckla och uppnå bästa möjliga medlemsnytta. Tjänsten är på heltid och placerad i Stockholm. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Du har följande kvalifikationer
Du har erfarenhet av verksamhetsstyrning och ledarskap, gärna inom livsmedelsbranschen eller medlemsägd organisation. Du är strukturerad, duktig på att bygga nätverk och har mångårig vana av att arbeta med kommunikation och projektledning. Du är skicklig på att hantera oförutsedda händelser och du har ett eget driv att vilja uppnå satta mål. Erfarenhet av medlemsvärvning, att arrangera större eller digitala event är meriterande.

Så här ansöker du till tjänsten
Känner du att det här verkligen skulle passa dig, skicka då din ansökan till info@livsmedel.se senast den 10 augusti, 2020.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anna-Karin Karlsson, ordförande för nätverket, på 070-6765338 eller annakarin.karlsson@norrmejerier.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.

Bli medlem