Nätverket för dig i livsmedelsbranschen

Ett medlemskap ger dig tillgång till en mötesplats för kollegor i hela livsmedelsbranschen och hjälper dig att hålla koll på branschnyheter. Dessutom har du möjlighet att gå på utbildningar, temaseminarier och studiebesök till rabatterade priser.

Medlemsavgifter 2021

850 kr

ordinarie medlem

450 kr

senior

350 kr

studerande

Gå med i nätverket

Som medlem får du

Sex nummer per år av branschtidningen Livsmedel i fokus. Kommer både som pappers- och e-tidning.

Två nyhetsbrev per vecka för att du ska vara uppdaterad i de allra senaste branschnyheterna!

Kostnadsfritt delta på de studiebesök som Livsmedel i fokus arrangerar.

Mycket rabatterade priser på våra populära seminarier, Livsmedelsdagar, utbildningar och mentorskapsprogram.

Tidningen

Nyheter och reportage direkt i din brevlåda och online

Livsmedel i fokus är den ledande branschtidningen för hela livsmedelsbranschen. Här hittar du nyheterna, trendspaningarna, analyserna och reportagen som går på djupet. Och det är här du får läsa om de senaste rekryteringarna. I varje nummer får du bland annat de senaste forskningsnyheterna från utlandet. Tidningen kommer ut med sex fullmatade nummer per år. Missa inte att du även kan få vårt nyhetsbrev!

Läs senaste numret
Livsmedelsdagarna

Tre dagar med högaktuella ämnen och frågeställningar

Livsmedelsdagarna i Tylösand är det fysiska tillfälle som samlar allra flest medlemmar i nätverket. Varje år, i mitten av september sammansluter runt 300 nätverksmedlemmar under tre dagar på Hotell Tylösand i Halmstad för att lyssna på nationella såväl som internationella föreläsare, delta i workshops och nätverka i en oslagbar vacker miljö vid Tylösands vita stränder.

Livsmedelsdagarna
Temaseminarium

Branschens hetaste ämnen på Livsmedel i fokus temaseminarium

Livsmedel i fokus arrangerar under ett år fem till sex seminarier inom högaktuella teman för branschen, i syfte att ge nätverkets medlemmar ökad kunskap och ökade förutsättningar att verka i livsmedelsbranschen som är i och står inför en stor omställning. Under 2020 arrangeras exempelvis temaseminarium om data, plast mm.

Kommande seminarier
Mentorskap

Utveckla din karriär med hjälp av en erfaren mentor från branschen

Medlemmar i Livsmedel i fokus kan delta i nätverkets Mentorskapsprogram. Mentorerna har lång arbetslivserfarenhet och ett brett kontaktnät. Målsättningen är att du som adept ska få en ökad kännedom om dig själv och dina önskemål, intressen och behov.

Om mentorskapsprogrammet
Utbildningar

Skräddarsydd produktutvecklingsutbildning

Marknaden för utbildningar är omfattande, men det är inte alltid enkelt att hitta utbildningsanordnare med gedigen branschkunskap och där gruppen består av personer med liknande utmaningar och förförståelse. Därför satsar Livsmedel i fokus på att ta fram skräddarsydda utbildningar. Under våren 2019 genomfördes den första omgången av Livsmedel i fokus egna Produktutvecklarutbildning i samarbete med RISE. Hösten 2020 startar en ny omgång. Säkra din plats!

Kommande utbildningar
Studiebesök

Besök och inspireras av företag i branschen

Att få inspiration från företag i branschen såväl som från andra branscher kan ge nya kunskaper och värdefulla insikter. Varje år arrangerar Livsmedel i fokus studiebesök för sina medlemmar.

Kommande studiebesök

Cecilia Öster
Verksamhetsledare
på Livsmedel i fokus

Vad vill du ha för medlemsaktiviteter?

Ge dina tips till Cecilia, verksamhetsledare på kansliet!

Tyck till