Livsmedelsdagarna

Arrangeras den 20-22 oktober 2021, Tylösand.

Välkommen till en av årets viktigaste händelser för branschen!
Nu längtar vi efter att få mötas i verkligheten igen.  Seminarier och diskussioner på Livsmedelsdagarna 2021 ger kunskap om hur vi kan arbeta ännu tydligare mot en hållbar framtid. Det är ett spännande program med många skickliga föreläsare.

Livsmedelsdagarna är sedan 1960 årets höjdpunkt inom livsmedelsbranschen och en viktig mötesplats för utbyte och socialiserande.  Här finns många möjligheter att träffa nya och gamla kollegor.

Varmt välkomna till spännande dagar.

Säkra din plats och boka idag!

Anmälan

Program 2021

Impact Maker

Livsmedelspriset

Sponsorer

Praktisk info

Årets tema

Rebuild better – för en hållbar framtid

Nu är det dags att skapa nya strukturer för en hållbar livsmedelsproduktion. Vi har levt i en omvälvande tid som också ger möjligheter att starta om och att göra vissa saker ännu bättre utifrån de stora utmaningar som finns i vår omvärld. Nu vässar vi oss för att svara på konsumenternas höga krav på livsmedel som är hållbart producerade med fokus på både planeten och människan. Seminarier och diskussioner på Livsmedelsdagarna 2021 ger kunskap om hur vi kan arbeta ännu tydligare mot en hållbar framtid.

Johan Kuylenstierna

Klimatpolitiska rådet

Är det kört för planeten?
Hur kan vi vända kris och domedag till en agenda av möjligheter.

Catarina Englund

INGKA

Hållbarhet och cirkulärt arbete
– hur driver IKEA framtidens agenda inom livsmedel