Livsmedelsdagarna

Arrangeras den 20-22 oktober 2021, Tylösand.

Välkommen till en av årets viktigaste händelser för branschen!
Nu längtar vi efter att få mötas i verkligheten igen.  Seminarier och diskussioner på Livsmedelsdagarna 2021 ger kunskap om hur vi kan arbeta ännu tydligare mot en hållbar framtid. Det är ett spännande program med många skickliga föreläsare.

Livsmedelsdagarna är sedan 1960 årets höjdpunkt inom livsmedelsbranschen och en viktig mötesplats för utbyte och socialiserande.  Här finns många möjligheter att träffa nya och gamla kollegor.

Varmt välkomna till spännande dagar.

Säkra din plats och boka idag!

Anmälan

Anmäl dig innan 30 juni och få 1000 kr i rabatt!

Vi arbetar för att kunna genomföra ett fysiskt event på ett tryggt och säkert sätt. Det är möjligt att avboka sig utan kostnad fram till den 20 augusti.

Program 2021

Impact Maker

Livsmedelspriset

Sponsorer

Årets tema

Rebuild better – för en hållbar framtid

Nu är det dags att skapa nya strukturer för en hållbar livsmedelsproduktion. Vi har levt i en omvälvande tid som också ger möjligheter att starta om och att göra vissa saker ännu bättre utifrån de stora utmaningar som finns i vår omvärld. Nu vässar vi oss för att svara på konsumenternas höga krav på livsmedel som är hållbart producerade med fokus på både planeten och människan. Seminarier och diskussioner på Livsmedelsdagarna 2021 ger kunskap om hur vi kan arbeta ännu tydligare mot en hållbar framtid.

Johan Kuylenstierna

Klimatpolitiska rådet

Är det kört för planeten?
Hur kan vi vända kris och domedag till en agenda av möjligheter.

Catarina Englund

IKEA

Hållbarhet och cirkulärt arbete
– hur driver IKEA framtidens agenda inom livsmedel

Charlotta Szczepanowski

Coop

Hållbarhetsdeklarationer
– styra och kommunicera hållbarhetsavtryck på livsmedel

Karin Bodin

Polarbröd

Att resa sig ur askan
Berättelsen om Polarbröd, nu och i generationer.

Fredrik Åkerman

Fredrik Åkerman

Volta Greentech

Algbaserat fodertillskott till kor
– vägen till klimatneutralitet?

Rebecka Persson

Rebecka Persson

Innovation

Felix Veggie – Hållbar hälsa vid omställning till växtbaserat

Paneldiskussion

Åsa Odell, LRF, Johan Augutsson, Lidl, Lars Appelqvist, HKScan

Hållbar konsumtion – vem ska ta ansvar och betala?

Cecilia Meldahl

ICA Sverige

Hållbart arbete med kunddata

Britta Ekman

Britta Ekman

Livsmedelsverket

Hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion

Elisabet Rytter

Livsmedelsföretagen

Är vi hälsosamt hållbara?

Martin Pardell

Martin Pardell

Fazer Kvarn

Havreris – det svenska riset

Pär Johansson

Glada Hudikteatern

I huvudet på en normalstörd

Huvudsponsorer 2021

Solina
Elvenite

Anmälan till Livsmedelsdagarna 2021

Alla är välkomna på våra utbildningar men som medlem får du alltid rabatt på anmälningsavgiften. Anmäl dig här nedan. Endast en deltagare per anmälan.

Anmäl mig

Anmälningsinfo

Anmälan:
Anmälan före 30 juni
ger 1 000 kr i rabatt.

8 500 kr för medlem
8 100 kr för medföljande kollega
9 900 kr ej medlem

Fri avbokning fram till 20 augusti.

Datum:
20-22 oktober 2021

Plats:
Hotel Tylösand, Halmstad

Boende:
Du bokar själv ditt boende.
Hotel Tylösand, 035-305 00
info@tylosand.se

Livsmedelspriset

Under Livsmedelsdagarna prisas särskilda insatser i branschen

Alla pristagare sedan 1964
Livsmedelsdagarna tidigare år

Livsmedelsdagarna har anordnats med olika teman sedan 1960

Teman genom tiderna

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.

Bli medlem