Mentorskapsprogram

Medlemmar i Livsmedel i fokus kan delta i nätverkets Mentorskapsprogram. Mentorerna har lång arbetslivserfarenhet och ett brett kontaktnät. Målsättningen är att du som adept ska få en ökad kännedom om dig själv och dina önskemål, intressen och behov.

Intresseanmälan
En mentor och en adept i möte

Adepter och mentorer skriver på ett avtal som innebär tystnadsplikt. Du som blir antagen till Mentorprogrammet kommer under ett intensivt år att få ditt professionella liv berikat på många sätt.

Upplägg

Mentorprogrammet pågår under ett år, du kommer att träffa din mentor tio gånger för enskilda samtal. Det är du som adept som bestämmer innehållet i samtalen. Varje samtal är på cirka två timmar och då har du möjlighet att ställa just dina arbetsrelaterade frågor. Om det skulle bli nödvändigt att resa till mötena är det i första hand adepten som reser till mentorn. Förutom träffarna parvis ingår en första gemensam träff samt kick-off och avslutning, då deltagarna har möjlighet att utbyta erfarenheter med varandra.

Kontaktpersoner

Har du frågor om Mentorprogrammet är du välkommen att kontakta Cecilia Öster, Kanslichef/verksamhetsledare på Livsmedel i fokus på cecilia.oster@livsmedelifokus.se.

Anmälan

När du blir antagen får du en kallelse.

Info

Programstart

Hösten 2021

Anmälan

Anmälan görs löpande under året
Blir du antagen får du en kallelse.

Intresseanmälan till mentorskapsprogrammet

Du kommer att få ett bekräftelse till din e-postadress om att vi har mottagit din intresseanmälan och om du därefter blir antagen får du en kallelse.

Gör intresseanmälan
Utbildning

Skräddarsydd produktutvecklingsutbildning

Läs mer