Sommar, fotboll och snacksnyheter i butikerna

Nu presenterar Estrella ytterligare två nya sommarsnacks. De två senaste på företagets repertoar är finräfflade potatischips i smaken Sriracha Mayo och Linschips BBQ!

Varje sommar lanserar Estrella nya chipssmaker Tidigare i år har de presenterat chips med Halloumismak samt Matchsnacks för alla som bänkar sig framför tv:n och fotbolls-EM.

I vecka 26 kommer två nya chips: Sriracha Mayo på finräfflade potatischipsmed hetta samt lite lättare och proteinrika rökiga linschips BBQ kryddade med smaker av grillad paprika, lök och tomat.

Fler nyheter i Trend och Värdekedjan

Ny digital plattform för kaffe som ska demokratiserar värdekedjan

Löfbergs blir som första kafferosteri en del av konceptet Era of We – världens första digitala plattform som för samman samtliga aktörer i kaffets värdekedja. Syftet är att förändra och modernisera värdekedjan och ge mer tillbaka till odlare och konsumenter.
– Era of We är byggd och tillgänglig för alla odlare, både stora och små, som uppfyller uppsatta hållbarhets- och kvalitetskriterier, säger Martin Löfberg, grundare och ordförande av Era of We, till Livsmedel i fokus.

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.

Bli medlem