Flytande havre från Fazer i praktisk förpackning

Fazers produktfamilj Aito utökas med funktionella havredrycker i tvåolika smaker, tänkta som mellanmål eller för den som är på språng. Basen är nordisk havre och produkterna är berikade med vitaminer och mineraler.

I våras lanserades Fazer Aito Barista havredryck. Nu introduceras även funktionella havredrycker i samma produktfamilj, där ”växtbaserat med god smak” är ledorden.
– Vi vill inspirera till att använda mer växtbaserade produkter och de nya funktionella havredryckerna är ett enkelt steg mot en mer växtbaserad livsstil då de passar många olika tillfällen och har en god smak, säger Maija Hellman, marknadschef på Fazer Lifestyle Foods enhet för växtbaserade drycker, i en kommentar.
De funktionella dryckerna är förpackade i 2,5 dl återvinningsbara förpackningar med kork och kan förvaras oöppnade i rumstemperatur.

 

 

 

Dela

Fler nyheter i Förädling och Växtbaserat

Blekinge Skorpan är Årets Livsmedelsexportör: “Haft flyt i maskineriet”

Genom en ambitiös exportsatsning har Blekinge Skorpan nått en imponerande ökning av exporten på hela 115 procent sedan 2022. Nu belönas företaget med priset Årets Livsmedelsexportör 2024.

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.