12 maj 2021
Många tycker om sött och salt, och då passar tårtan Salted Caramel Crush bra.
Den andra nya tårtan – Ruby Passion – är enligt Almondy, den enda frysta tårtan gjord på Rubychoklad. Rubychoklad beskrivs som är den fjärde chokladsorten, efter mjölk-, mörk- och vit choklad och är den första nya chokladsorten på över 80 år. Den är naturligt rosa till färgen och har en djup smak av färsk bärfruktighet och mjukhet. Tårtan har även den klassiska mandelbottnen samt en syrlig passionsfruktskräm.
– Vi ser fram emot att svenska folket ska upptäcka Rubychokladen i sommar, en spännande smak som många kanske inte hört talas om innan. Och för den som vill gå på en redan uppskattad smakfavorit är salt karamell alltid rätt. Två tårtnyheter som passar utmärkt till sommarens alla fikastunder, säger Sofie Funevik, Marketing Manager på Almondy.
Dela
Fler nyheter i Arkiv och Värdekedjan
Människor Måltider Värdekedjan
Grossist lanserar recept på framtidens krogklassiker
Martin & Servera tar hjälp av kändiskockar för att twista älskade krogklassiker med lägre klimatpåverkan.
– Trenden är tydlig, allt fler gäster vill ha klimatsmart och mer växtbaserat på tallriken, och vi vet att restaurangbranschen vill visa vägen, säger kommunikations- och hållbarhetsdirektören Kristina Ossmark.
25 april
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.