8 oktober 2021
Balsamvinägern består till sextio procent av äkta, långlagrad Aceto Balsamico di Modena IGP som blandats med koncentrerad druvmust, en procent finmalen sommartryffel samt naturliga, vegetabiliska aromer.
– Tack vare att sommartryffeln har en så delikat och mild arom blir smaken finstämd och användningsområdena breda. Tryffelsmaken tar inte över utan även andra råvaror får komma till tals, säger Massimo Gasperini, kategoriansvarig på Di Luca & Di Luca.
Dela
Fler nyheter i Arkiv och Värdekedjan
Människor Måltider Värdekedjan
Grossist lanserar recept på framtidens krogklassiker
Martin & Servera tar hjälp av kändiskockar för att twista älskade krogklassiker med lägre klimatpåverkan.
– Trenden är tydlig, allt fler gäster vill ha klimatsmart och mer växtbaserat på tallriken, och vi vet att restaurangbranschen vill visa vägen, säger kommunikations- och hållbarhetsdirektören Kristina Ossmark.
25 april
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.