Kladdig, chokladig pepparkaksboll till jul

När det börjar närma sig jul dyker det upp nya innovativa varianter på våra klassiker. En av dessa är pepparkaksbollen från Delicato som i år kommer i miniformat.

”Liten, chokladig och alldeles alldeles underbar”, beskriver Delicato sin julnyhet i ett pressmeddelande. I fjol fanns det inom lösviktskonceptet och i år saluförs den i en julförpackning.

– Pepparkaksbollen blev väldigt uppskattad som lösviktsgodis förra julen och nu vill vi erbjuda konsumenterna denna boll i en fika-förpackning. Vi vet att pepparkaka är en älskad julsmak som de flesta inte kan få nog av, vi vet även att mindre bitar tilltalar allt fler. Därför är det fantastiskt kul att lansera denna julnyhet som passar julens alla fikatillfällen, att ge bort som present eller bara njuta av på egen hand, säger Peter Leander, kommersiell chef på Delicato

Dela

Fler nyheter i Arkiv och Värdekedjan

Grossist lanserar recept på framtidens krogklassiker

Martin & Servera tar hjälp av kändiskockar för att twista älskade krogklassiker med lägre klimatpåverkan.
– Trenden är tydlig, allt fler gäster vill ha klimatsmart och mer växtbaserat på tallriken, och vi vet att restaurangbranschen vill visa vägen, säger kommunikations- och hållbarhetsdirektören Kristina Ossmark.

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.