8 oktober 2021
Balsamvinägern består till sextio procent av äkta, långlagrad Aceto Balsamico di Modena IGP som blandats med koncentrerad druvmust, en procent finmalen sommartryffel samt naturliga, vegetabiliska aromer.
– Tack vare att sommartryffeln har en så delikat och mild arom blir smaken finstämd och användningsområdena breda. Tryffelsmaken tar inte över utan även andra råvaror får komma till tals, säger Massimo Gasperini, kategoriansvarig på Di Luca & Di Luca.
Dela
Fler nyheter i Arkiv och Värdekedjan
Förädling Människor Värdekedjan
Livsmedelsstrategin 2.0: ”Möjlighetsfönstret står på vid gavel”
Torsdagen den 18 april bjöd landsbygdsminister Peter Kullgren in till ett möte om den nya livsmedelsstrategin 2.0. Livsmedel i fokus fick en pratstund med Jimmy Sandell, kommunikations- och näringspolitisk chef på Livsmedelsföretagen, som var en av dem som deltog.
18 april
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.