5 november 2021
Idag går de minsta potatisarna framför allt till stärkelseindustrin. I de nya chipsen ingår 30–40 millimeter breda potatisar från Halland och Skåne och Estrella försäkrar att de inte har gjort avkall på smaken.
– Vi skulle aldrig lansera produkter som inte håller måttet smakmässigt. Här vill vi visa att det kan vara lika hög standard på små potatischips som annars inte får vara med. Dessa är minst lika goda och krispiga som stora chips, bara ännu lite schysstare, kommenterar Karin Isaksson, Senior Brand Manager.
The Leftovers är krispiga och smaksatta med havssalt.
Dela
Fler nyheter i Arkiv och Värdekedjan
Människor Måltider Värdekedjan
Grossist lanserar recept på framtidens krogklassiker
Martin & Servera tar hjälp av kändiskockar för att twista älskade krogklassiker med lägre klimatpåverkan.
– Trenden är tydlig, allt fler gäster vill ha klimatsmart och mer växtbaserat på tallriken, och vi vet att restaurangbranschen vill visa vägen, säger kommunikations- och hållbarhetsdirektören Kristina Ossmark.
25 april
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.