Foodora öppnar sin femte dagligvarubutik

Foodora market fortsätter att expandera. I dag den 14 april öppnar de dagligvarubutik i Linköping, som är deras femte sedan september 2020 då den första öppnade på Söder i Stockholm. Foodoras q-handelsbutik utlovar leverans inom 30 minuter.

Foodoras nya butikskoncept är en hybrid mellan fysiska och digitala butiker. Konsumenten kan inte besöka butiken på plats, utan alla inköp av dagligvarorna görs digitalt. Därefter hämtar ett bud ordern för att leverera varorna hem till kunden. Allt inom en halvtimme, lovar q-handelsbolaget. De som bor i området kan välja att hämta upp förbeställda varor.

Sedan september 202o har Foodora öppnat fyra butiker enligt samma koncept, varav tre Stockholm och en i Malmö. Ambitionen är att etablera Foodora market runt om i hela Sverige inom kort.

– Vi har en aggressiv plan för utrullningen av våra Foodora markets. Vår nya butik i Linköping är bara en i raden av alla de nya butikerna som kommer att öppnas inom kort runt om i Sverige. Foodora är ett bolag som har en solid infrastruktur som handelsplats och för leveranser, det gör att vi kan innovera gränslöst och snabbt. Vi är en utmanare och pionjär inom många områden, säger Hans Skruvfors, vd och koncernchef foodora.

Den nya Foodorabutiken ligger centralt i Linköping och sortimentet består av tusentals vanliga dagligvaruprodukter.

Foodora är idag Sveriges populäraste q-handelsplattform för hemleverans. Bolaget finns i Norden och är en del av det globala företaget Delivery Hero med säte i Berlin. foodora har över 6 000 anslutna butiker och restauranger och finns på över 200 platser runt om i Sverige.

Fler nyheter i Dagligvaruhandel och Värdekedjan

foodora och Scan lanserar nya köttiga matkassar

Nu lanserar foodora i samarbete med Scan två nya matkassar – en Burgarkasse som utvecklats med Jureskogs och en Köttkasse i samarbete med AG Kötthandel.

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.

Bli medlem