Två tårtnyheter i frysdisken inför sommaren

Just när längtan är som allra störst efter sommarens alla fikastunder, lanserar Almondy lanserar två tårtnyheter – den ena med smak av havssalt och karamell och den andra med passionsfrukt och den nya röda Rubychokladen.

Många tycker om sött och salt, och då passar tårtan Salted Caramel Crush bra.

Den andra nya tårtan – Ruby Passion – är enligt Almondy, den enda frysta tårtan gjord på Rubychoklad. Rubychoklad beskrivs som är den fjärde chokladsorten, efter mjölk-, mörk- och vit choklad och är den första nya chokladsorten på över 80 år. Den är naturligt rosa till färgen och har en djup smak av färsk bärfruktighet och mjukhet. Tårtan har även den klassiska mandelbottnen samt en syrlig passionsfruktskräm.

– Vi ser fram emot att svenska folket ska upptäcka Rubychokladen i sommar, en spännande smak som många kanske inte hört talas om innan. Och för den som vill gå på en redan uppskattad smakfavorit är salt karamell alltid rätt. Två tårtnyheter som passar utmärkt till sommarens alla fikastunder, säger Sofie Funevik, Marketing Manager på Almondy.

Fler nyheter i Arkiv och Värdekedjan

Skördetid på Ica Maxi i Linköping

Nu kan kunderna på Ica Maxi i Linköping handla helt nyskördade bladgrönsaker. Det är nämligen skördetid för de första grödorna i butiksodlingen.

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.

Bli medlem