24 mars 2022
Syftet med kursen är att deltagarna ska lära sig insiktsdriven innovation och bli en produktutvecklare i världsklass! Utbildningen, som bygger på både föreläsningar och gruppövningar, ska ge kunskaper om innovationsprocesser och förståelse för olika delmoment och behov kring produktutveckling. Dessutom är det ett fantastiskt tillfälle att knyta nya kontakter, utbyta erfarenheter och skapa nätverk.
Utbildningen som precis avslutats (men kommer att gå igen senare i år!) behandlar bland annat innovationsprocesser, idéportfölj och konceptutveckling, sensorik och produktegenskaper, recept och försöksdesign liksom förpackningar. Dessutom går man igenom processtekniker, märkning och lagstiftning samt hållbarhet ur klimat- och hälsoperspektiv.
I onsdags avslutades kursen och deltagarna diplomerades.
På bilden syns från vrån vänster Ulrika Nilsson, Maria Alminger (Almondy), Anna Swahn (Foodimpex), Julia Granung (Peas of heaven), Niklas Lexén (The Livekindly collective), Isalay Kaya (Glucanova), Marie Nygårds (Polarbröd), Sofie Häller (Dagab inköp o logistik), Victoria Dahlberg (Dagab inköp och logistik). På bilden saknas Jonna Sanberg (Glucanova).
Dela
Fler nyheter i Människor och Mötesplatser
Människor Måltider Värdekedjan
Grossist lanserar recept på framtidens krogklassiker
Martin & Servera tar hjälp av kändiskockar för att twista älskade krogklassiker med lägre klimatpåverkan.
– Trenden är tydlig, allt fler gäster vill ha klimatsmart och mer växtbaserat på tallriken, och vi vet att restaurangbranschen vill visa vägen, säger kommunikations- och hållbarhetsdirektören Kristina Ossmark.
25 april
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.