Branschträff – nu är Gastronord i gång

Hållbarhet, kompetensförsörjning och branschutveckling är i fokus under Gastronord, som just nu pågår i Stockholm.

Den här veckan möts stora delar av branschen på Gastronord i Stockholm, där aktörer inom foodservice och hela livsmedelskedjan möts för att ta del av de senaste idéerna om framtidens mat och dryck, nätverka och ta del av seminarieprogrammet.
I år är det extra stort fokus på hållbarhet, kompetensförsörjning och branschutveckling.
Under tisdagen presenterades nyheten att mässan, som tidigare har arrangerats vartannat år, nu ska börja gå årligen.
– Den gastronomiska världen är i ett föränderligt läge och behovet av att ställa om våra matsystem för att klara av mat- och hälsoutmaningar är större än någonsin. Sverige har i dag en självklar plats på den gastronomiska världskartan och vi på Stockholmsmässan vill skapa förutsättningar för branschen att mötas och utvecklas. Det känns därför oerhört glädjande att vi efter att ha lyssnat in branschens behov nu kan bekräfta att Gastronord blir en årlig mötesplats här på Stockholmsmässan, säger Camilla Hållbro, informationschef på Stockholmsmässan.

Gastronord arrangeras på Stockholmsmässan 9-11 april 2024 och är tillbaka igen redan hösten 2025.

Dela

Fler nyheter i Mötesplatser och Värdekedjan

Taggad trio ska göra Livsmedel i fokus ännu bättre

Jakob Söderström på Lantmännen, Ulrika Norvell på Svenskmärkning och Cecilia Anneling på Svensk Dagligvaruhandel, är nya ledamöter för nätverket Livsmedel i fokus. De har alla lång erfarenhet från branschen och brinner för att bidra med nya infallsvinklar och perspektiv.

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.