Branschträff – nu är Gastronord i gång

Hållbarhet, kompetensförsörjning och branschutveckling är i fokus under Gastronord, som just nu pågår i Stockholm.

Den här veckan möts stora delar av branschen på Gastronord i Stockholm, där aktörer inom foodservice och hela livsmedelskedjan möts för att ta del av de senaste idéerna om framtidens mat och dryck, nätverka och ta del av seminarieprogrammet.
I år är det extra stort fokus på hållbarhet, kompetensförsörjning och branschutveckling.
Under tisdagen presenterades nyheten att mässan, som tidigare har arrangerats vartannat år, nu ska börja gå årligen.
– Den gastronomiska världen är i ett föränderligt läge och behovet av att ställa om våra matsystem för att klara av mat- och hälsoutmaningar är större än någonsin. Sverige har i dag en självklar plats på den gastronomiska världskartan och vi på Stockholmsmässan vill skapa förutsättningar för branschen att mötas och utvecklas. Det känns därför oerhört glädjande att vi efter att ha lyssnat in branschens behov nu kan bekräfta att Gastronord blir en årlig mötesplats här på Stockholmsmässan, säger Camilla Hållbro, informationschef på Stockholmsmässan.

Gastronord arrangeras på Stockholmsmässan 9-11 april 2024 och är tillbaka igen redan hösten 2025.

Dela

Fler nyheter i Mötesplatser och Värdekedjan

Grossist lanserar recept på framtidens krogklassiker

Martin & Servera tar hjälp av kändiskockar för att twista älskade krogklassiker med lägre klimatpåverkan.
– Trenden är tydlig, allt fler gäster vill ha klimatsmart och mer växtbaserat på tallriken, och vi vet att restaurangbranschen vill visa vägen, säger kommunikations- och hållbarhetsdirektören Kristina Ossmark.

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.