26 mars 2021
Hur mycket påverkar all reklam och marknadsföringsdrivna trender egentligen konsumentens val kring livsmedel? Vad är det som styr? Omställningsfrågan? Kött eller grönt? Här får vi svar på när vi frågat svenskarna om deras preferenser och vad dem faktiskt tycker är viktigt. Det är några av de frågor som Gunnar Gidefeldt, Kommunikationschef LRF, kommer att prata om på Livsmedel i fokus Trendseminarium 2021.
Läs mer om övriga talare här: Trendseminarium 2021
Dela
Fler nyheter i Människor och Trend
Människor Måltider Värdekedjan
Grossist lanserar recept på framtidens krogklassiker
Martin & Servera tar hjälp av kändiskockar för att twista älskade krogklassiker med lägre klimatpåverkan.
– Trenden är tydlig, allt fler gäster vill ha klimatsmart och mer växtbaserat på tallriken, och vi vet att restaurangbranschen vill visa vägen, säger kommunikations- och hållbarhetsdirektören Kristina Ossmark.
25 april
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.