Chefredaktören tipsar: Måste-eventen i Almedalen

Ingela Stenson, omvärldsanalytiker och chefredaktör på Livsmedel i fokus, är en en van deltagare och besökare i Almedalen. Här listar hon sex event du inte får missa om du vill hålla koll på vad det snackas om i livsmedelsbranschen.

Så skapar vi en konkurrens- och motståndskraftig svensk livsmedelsproduktion
Arrangör Livsmedelsföretagen och LRF. 5 juli klockan 15-16. Bred panel av politiker och näringslivspersoner.

Statsminister? Nej tack, jag ska bli livsmedelsminister
Arrangör Livsmedelsföretagen. Deltagare bland andra de politiska ungdomsförbunden. 5 juli, kl 13-14.

Future Food
Dagens Industri har en heldag om mat med många intressanta seminarier och debatter om innovation, produktutveckling, trender och hälsa. 6 juli.

Blå mat– vilka förutsättningar finns för hållbar blå mat från Östersjön och på land?
Arrangör Östersjödagarna, Blått Centrum Gotland, Blå mat – centrum för framtidens sjömat, Uppsala universitet. 6 juli klockan 12.15-13.00.

Hållbar mat i tider av kris – går det?
Arrangör Nordiska Ministerrådet, 4 juli, klockan 11.00-11.45

Äta hälsosamt- vilket ansvar kan och bör en dagligvaruaktör ta för våra matvanor?
Arrangör Ica, 4 juli klockan 9.00-9.45

Dela

Fler nyheter i Människor och Mötesplatser

Stenson summerar Almedalen: ”Stort intresse för matfrågorna”

För tredje året i rad bjöd Almedalsveckan på en hel ”Livsmedelsdag” med Sveriges godaste bransch i fokus. Här delar Livsmedel i fokus chefredaktör Ingela Stenson med sig av sina tankar och reflektioner från dagen.

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.