15 mars 2022
Ingela Stenson, chefredaktör på Livsmedel i fokus, agerar moderator och slår ett slag för dagen.
Varför ska man gå på Livsmedel i fokus trendseminarium?
– För att det blir både kul och lärorikt! Vi har ett superaktuellt program och ett riktigt bra gäng föreläsare. Du får en bred inblick i vad du kan behöva ta med dig i jobbet framöver.
Vad kan man förvänta sig få med sig därifrån?
– Vi lever i krockarnas tid; naturligt eller tech, ultraprocessat kontra råvara, hållbarhet och nutrition och mycket mer – det är svårnavigerat. Vi hoppas kunna ge alla som kommer vägledning och insikter inför framtida beslut.
Några av talarna på plats är Richard Tellström, Elisabet Rytter, Åsa Domeji, Marika King och Sofia Ulver. Även landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg talar.
Dela
Fler nyheter i Människor och Mötesplatser och Trend
Människor Måltider Värdekedjan
Grossist lanserar recept på framtidens krogklassiker
Martin & Servera tar hjälp av kändiskockar för att twista älskade krogklassiker med lägre klimatpåverkan.
– Trenden är tydlig, allt fler gäster vill ha klimatsmart och mer växtbaserat på tallriken, och vi vet att restaurangbranschen vill visa vägen, säger kommunikations- och hållbarhetsdirektören Kristina Ossmark.
25 april
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.