24 mars 2021
Tareq Taylor är en av Sveriges mest populära. Han syns titt som tätt i tv-rutan och driver sin egen krog Kockeriet i Malmö samt Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg tillsammans med kockkollegan Paul Svensson – en restaurang som satsar på närproducerat, recycling och upcycling så långt det går.
”Maten é klar” är en serie färska färdigrätter skapade av Tareq Taylor. Han utvecklar recepten och provlagar tillsammans med sitt team i produktionsköket i Lund. När de har provsmakat och finjusterat klart tar kockarna över produktionen.
Nu lanseras Maten é klar i cirka 250 Coop-butiker runt om i Sverige.
– Vår trovärdighet är kopplad till att Maten é klar ska tillagas från grunden i eget modernt kök och att alla moment i tillagningen utförs för hand av utbildade kockar, säger Tareq Taylor.
Dela
Fler nyheter i Dagligvaruhandel och Måltider
Människor Måltider Värdekedjan
Grossist lanserar recept på framtidens krogklassiker
Martin & Servera tar hjälp av kändiskockar för att twista älskade krogklassiker med lägre klimatpåverkan.
– Trenden är tydlig, allt fler gäster vill ha klimatsmart och mer växtbaserat på tallriken, och vi vet att restaurangbranschen vill visa vägen, säger kommunikations- och hållbarhetsdirektören Kristina Ossmark.
25 april
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.