Skaffa dig trendkoll!

I mitten av februari är det dags för Livsmedel i fokus årliga trendseminarium. Hela branschen samlas under samma tak; en del på scenen, en del i publiken. Branschmötet är det perfekta tillfället att nätverka på, knyta nya kontakter och få full koll på vad som händer. Ingela Stenson leder dagen.

Vad händer på årets trendseminarium?
–Det är minsann inte lätt att förutspå trender framöver, allt ändras ju kontinuerligt. Därför har vi bjudit in de allra vassaste hjärnorna vi känner till, personer som kan kommentera läget på ett insiktsfullt, gediget och intressant sätt. Det blir debatter, intervjuer och presentationer kring prishöjningar, konsumentreaktioner, framtidsförutsättningar och mycket mer.
Vad ska man inte missa?
–Det beror lite på vilket kunskapsbehov du har – vi speglar ju livsmedelsbranschen från start till mål, från jordbruk till handel. Och samarbetet mellan jordbruk, företag och handel blir allt viktigare och är nödvändigt för framtiden, och då behöver vi veta mer om varandra. Så mitt råd är att inte missa något alls! Lyssna och få insikter istället.

Någon specifik talare som du är extra stolt över att ni fått dit?
–Bra att regeringen är representerad såklart, vi vill ha klara besked därifrån. Alla tre vd:arna från jordbruk, industri och handel kommer, det är ju superviktigt!  En ledarskribent, ekonomispecialister, spanare och företagsrepresentanter deltar, och vi är stolta och glada över detta guldgäng! Välkomna alla deltagare att lyssna och fråga!

När? Den 16 februari 2023
Var? I Stockholm, på Gröna näringslivets hus, LRF.
Mer nyfiken? Du hittar allt du behöver veta här.

Dela