4 december 2020
Livsmedel i fokus är nätverket för alla som är verksamma och intresserade av livsmedelsbranschen. Genom att samlas, nätverka och skaffa ny kunskap tillsammans driver nätverket livsmedelsbranschen framåt.
Livsmedel i fokus arrangerar under ett år flertalet seminarium om högaktuella områden för branschen. I september träffas runt 300 nätverksmedlemmar på Livsmedelsdagarna i Tylösand. Utöver det, arrangeras en produktutvecklarutbildning och mentorskapsprogram. Dessutom ger nätverket ut en tidning 6 gånger per år och ett nyhetsbrev med de senaste nyheterna, en gång i veckan.
Som medlem i föreningen får du dessutom tillgång till aktuella seminarier, mentorprogram, studiebesök och resor. I dag, när utvecklingen går i en rasande fart är tillgången till det nätverk och utbud av kunskap som ett medlemskap i föreningen erbjuder viktigare än någonsin.
Dela
Fler nyheter i Människor och Mötesplatser
Människor Måltider Värdekedjan
Grossist lanserar recept på framtidens krogklassiker
Martin & Servera tar hjälp av kändiskockar för att twista älskade krogklassiker med lägre klimatpåverkan.
– Trenden är tydlig, allt fler gäster vill ha klimatsmart och mer växtbaserat på tallriken, och vi vet att restaurangbranschen vill visa vägen, säger kommunikations- och hållbarhetsdirektören Kristina Ossmark.
25 april
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.