Picadeli utmanar med egen restaurang

I dag onsdag slår salladsbarföretaget Picadeli upp dörrarna till sin första konceptrestaurang vid Hötorget i Stockholm. – Vi vill utmana definitionen av fast food, säger Kristoffer Sunér, Head of Food Development.

Picadeli vill inte bara utmana de traditionella snabbmatsställena med sitt nya restaurangkoncept ”Urban Picnic”, utan även uppfattningen om fast food i stort.
– Ett eget restaurangkoncept ger oss en ny plattform för att ännu snabbare utveckla allt från nya smaker till innovativa produkter och upplevelser, säger Kristoffer Sunér.
Den nya restaurangen blir en del av pulsen vid Hötorget, vilket återspeglas i en innovativ snabbmatsrestaurang som utformats både för gäster “on the go” och för de som vill slå sig ned och njuta av sin egenkomponerade sallad.
Självutcheckning för snabbare och smidigare upplevelse och en interiör inspirerad av den urbana närmiljön med materialval i form av växter, trä och betong – tar med gästen in i 2020-talet.
Smaken står i centrum genom sektionen kallad ”Toppings & Cravings” vilken uppges ”ge både sallad och smaklökar en ny dimension”.

Dela

Fler nyheter i Restaurang

Svenska stjärnkockar i skolmatsupprop: “Vi är oroliga”

De nedskärningar på skolmaten som många kostchefer just nu tvingas göra är ett hot mot såväl folkhälsan som mat- och måltidsbranschens framtid. Det menar stjärnkrögarna Fredrik Eriksson och Malin Söderström som nu uppmanar sina kockkollegor runt om i Sverige till ett kockupprop i Jamie Olivers anda.

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.