Välkomna på en sneak peek av nyaste numret av Livsmedel i fokus!

Du har den snart i din brevlåda såklart, men missa inte chansen att bläddra igenom det rykande färska numret ihop med oss. Den 12 april kör vi en sändning i våra digitala kanaler – håll utkik.
Vår redaktör Marit Nordkvist är på plats i provköket hos Paulig för att guida dig igenom sidorna och dess innehåll.
Redan nu kan vi avslöja att en av artiklarna handlar om harmoniserad märkning. Vi kommer att jämföra Nutri-Score med Nyckelhålet och diskutera de olika märkningarnas möjligheter. Och utmaningar såklart! Till vår hjälp har vi Karin Jonsson, hållbarhetschef på Paulig. Företaget har förberett sig väl inför ett eventuellt införande av Nutri-Score. Under arbetets gång har Karin och hennes kolleger gjort mängder med research men även talat med andra kolleger i branschen vilket gör att det finns väldigt många matnyttiga insikter och erfarenheter att ta del av.
Häng med, det blir både kul och bra!

Dela

Fler nyheter i Trend

Spannmålsskiftet: ”Det behövs fler ansikten i hyllan”

Svenska spannmål är heta men fram tills nu har det framför allt varit havre som varit i fokus för livsmedelsföretagens produktutveckling. Nya innovationer som rågdryck och kornris ändrar dock på detta.
– Det är nu vi kan få till ett skifte, säger Martin Pardell, chef för Fazer kvarn Sverige.

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.

Bli medlem