Han är ny produktionsdirektör på Polarbröd

Nu har Daniel Wikström börjat som ny produktionsdirektör för Polarbröd med ansvar att leda o ch driva utvecklingen i bagerierna. Daniel har en lång erfarenhet inom branschen som bland annat platsansvarig och produktionsledare hos stora livsmedelsaktörer i Norrland. Han kommer närmast från en tjänst som platschef på Nyhléns & Hugossons charkanläggning i Luleå. Redan i september 2021 påbörjade Daniel Wikström sin resa hos Polarbröd, då som huvudprojektledare med ansvar för samordning, marknadsprojekt och utveckling av produktionskapacitet i den fortsatta återuppbyggnaden. Nu tar han över rollen som produktionsdirektör efter Gunnar Eklund som väljer att gå i pension efter närmare två år på posten.
– Det känns väldigt bra att Daniel nu kliver in som produktionsdirektör. Han har en lång och gedigen bakgrund inom norrländsk livsmedelsproduktion och hans engagemang kring utveckling, strategiska perspektiv och syn på förändringsmetodik gör honom till en stark tillgång i vår fortsatta resa, säger Anders E Johansson, vd Polarbröd.

Dela

Fler nyheter i Människor och Trend

Svenskt Butikskött breddar med vegetariskt: ”Framtiden handlar om både och”

Svenskt Butikskött och Gotlands Slagteri går samman och bildar det nya livsmedelsbolaget Protos. Och breddar utbudet med växtbaserade livsmedel under varumärket Smak av Svea.

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.

Bli medlem