Det senaste från livsmedelsbranschen
samlat på ett ställe
Räddad mat har ökat med 70 procent
Under 2020 räddade Matsmarts kunder 8 591 ton mat från att bli matsvinn. Det är en ökning med 70 procent från föregående år. Mest mat räddades i Stockholmsregionen, där Matsmarts kunder köpte 1 815 ton mat som annars hade hamnat i soptunnan.
22 januari
Håll koll på din bransch i nutid
Livsmedel i fokus ger dig livsmedelsbranschens senaste och viktigaste nyheter. Varje dag, på sajten. Eller två gånger per vecka, rakt ner i din inbox.
Tidningen
Livsmedel i fokus Nr 6 2020
Livsmedel i fokus är tidningen som håller dig uppdaterad med nyheter från branschen. Tidningen ägs, drivs och produceras av nätverket Livsmedel i fokus.
Du behöver logga in med dina medlemsuppgifter
eller bli medlem för att läsa tidningen.
Branschevent
Det händer mycket i livsmedelsbranschen. Här tipsar tidningens reporter Åsa om kommande event för branschen.
Saknar du något i vår nyhetsbevakning?
Tipsa tidningens reporter Åsa!